TEKİRDAĞ / ŞARKÖY - Evrenosbey Ortaokulu

Nefize Handan GÜLKAN - Müdür

1984 yılında Edirne/Keşan’da doğdu.

İlk öğrenimini Keşan Anafartalar İlkokulu’nda, Orta öğrenimini Keşan Cumhuriyet Ortaokulu’nda tamamladı. Liseyi Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okudu.

2006 yılında Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

Aynı yıl Tekirdağ 13 Kasım İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik hayatına başladı.2008 yılında Tekirdağ Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu’na tayin oldu.2010 yılında Şarköy Anadolu Lisesi’nde görevine devam etti.2015 yılında Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne atandı.

2018 yılında Şarköy Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı.2020 yılında EKYS sınavında başarılı olarak Evrenosbey Ortaokulu’na Müdür olarak atandı,15.09.2020 tarihinden itibaren Müdürlük görevini sürdürmektedir.

Evli ve 2 kız çocuğu annesidir.