Haz

Okulumuzda 2 dönem boyunca "Değerler Eğitimi" kapsamında  öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve belilerimizle birçok etkinlikler yapılmıştır.

Yapılan çalışmalar aşağıdaki linkten ulabilirsiniz:

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sonuna gelirken dönem içerisinde yapılan etkinliklerin bülteni aşağıdaki linkte paylaşılmıştır.

May

Okul Sağlığı Kapsamında Yapılanlar:

• 1.       Öğrenciler 1. Dönem ve 2. Dönem olmak üzere yıllık periyodik muayene için Aile hekimine yönlendirilip sağlık taramaları yapılıp dosyalandı.
  • 2.       Aşı, diş ve ağız sağlığı verileri de dosyalandı.
  • 3.       Okul ilk yardım dolabındaki malzemelerin eksik olanları tespit edildi(son kullanma tarihleri vs.) ve tamamlandı.
  • 4.       Sınıf rehber ve Fen Bilgisi öğretmenleri tarafından derslerde her hafta temizlik ve hijyen konusunda sürekli eğitimler veriliyor.
  • 5.       Halk sağlığından gelen memurlar(diyetisyen, hemşire ve görevliler vs)öğrencilerimize gerekli konularda seminer verdiler.
  • 6.       Sağlık kulübünün alanıyla ilgili belirli gün ve haftalar kutlanarak en temiz sınıf gibi yarışmalar yapıldı. Ayrıca kermes gibi faaliyetler düzenlendi.
  • 7.       Okul bahçesinin etrafındaki sahanın tel örgüleri, öğrenci ve çalışanlara zarar verebilecek kısımlar onarıldı.
  • 8.       Okul bahçesinin etrafına çöp kovaları konuldu, okul içinde koridorlara sınıflara ve tuvaletlere belirli noktalara çöp kovaları konuldu. Her gün düzenli olarak çöp kovalarının boşaltılıp temizlenmesi sağlandı.
  • 9.       Tuvaletler sürekli olarak hizmetliler tarafından temizlenmektedir.
  • 10.   Tuvaletlere sıvı sabun, peçete, havlu, çöp kovası ile kovaların içindeki çöp poşetleri her gün kontrol edilip değiştirilmektedir.
  • 11.   Okulum temiz belgesi alındı.
  • 12.   Sene başı temizlik için tüm malzemeler temin edildi.
  • 13.   Acil durumlarda ‘Toplanma Yerinin’ tüm öğrenci ve çalışanlarca bilinen yere asıldı.
  • 14.   Okul güvenliği için kamera sistemi 24 saat kayıt alacak şekilde sağlandı.
  • 15.   Öğrencilere polis memurları tarafından trafik eğitimi verildi.
  • 16.   Okul taşıma araçları her hafta idare tarafından denetlenmektedir.
  • 17.   Okulda dağıtılan taşımalı kapsamdaki öğrencilerimize yemekler nöbetçi öğretmen ve idareciler tarafından her gün yemeklerin kontrol ve denetimi yapılmaktadır.
  • 18.   Okul yemekhanesinin her gün temizliği konusunda hizmetliler tarafından yapılmaktadır.

May

Okulumuz, öğrencilerimizin teknoloji, bilim ve mühendislik alanlarına olan ilgilerini arttırmak ve gelecekte bu alanlarda kariyer yapma hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla 30 Nisan 2023 Pazar günü Teknofest gezisi düzenledi. Geziye 41 öğrenci ve 3 öğretmen katıldı. Gezi boyunca öğrencilerimiz, Teknofest'te düzenlenen etkinlikleri gezdi, farklı stantları ziyaret ederek farklı projeler hakkında bilgi edindiler ve farklı üniversitelerin ve şirketlerin teknolojik gelişmeler hakkında sunumlar yaptığı etkinlikleri takip ettiler.

Teknofest gezisine katılan öğrencilerimize, TEKONEST yetkilileri tarafından bilgilendirildi. Öğrencilerimiz, gezinin sonunda teknoloji, bilim ve mühendislik alanlarına olan ilgilerinin arttığını ifade ettiler ve bu gezinin, gelecekte bu alanlarda kariyer yapma hedefleri belirlemelerine yardımcı olacak bir deneyim olduğunu düşündüklerini belirttiler. Ayrıca, öğrendikleri bilgileri okulumuzda ve evlerinde uygulama fırsatı bulacaklarına dair heyecan duyduklarını söylediler.

Okulumuzun düzenlediği bu faydalı etkinliğin, öğrencilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığı görüldü. Okulumuz, gelecekte de öğrencilerimizin ilgi alanlarına yönelik faydalı etkinlikler düzenlemeye devam edecektir.

May

Nisan Ayı Örnek Sorular 8. Sınıf Öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından çözüldü ve soruların analizi öğrencilerimizle beraber yapıldı.

Ock

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, her ilden bir ilkokul, bir ortaokul ve bir lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen video konferansta yarıyıl tatili zilini çaldı. Birinci dönemin değerlendirmesini yapan Bakan Selçuk, öğrencilerden aylardır çok vakit geçirdikleri ekran karşısından bu tatilde biraz uzak kalmalarını istedi. Selçuk, öğrencilere eğlenceli vakit geçirmek için yeni bir öneri sunarak farklı sınıf düzeylerine uygun hazırlanan her güne özel bir etkinliğin yer aldığı "Birlikte 23 Gün" çalışmasını tanıttı.

Ock

2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonunda Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarının uzaktan eğitime kesintisiz devam etmede gösterdikleri özveri nedeniyle anne babalar için kendi imzaladığı takdir belgesini paylaştı. Bakan Selçuk,  "Bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak her eve takdir, her eve teşekkür var." dedi.

Kas

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında https://orgm.meb.gov.tr/www/3-aralik-dunya-engelliler-gunu/icerik/1498 sitesinde farkındalık etkinlikleri yayınlanmıştır.

May

Düzce´de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwando Türkiye Finallerinde okulumuz öğrencisi Naz ÇOTUK Türkiye ikincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz 5/A Sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenleri İbrahim OKUR, Okul Müdürümüz Halit KARAGÖZ ve  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Bilal ALAN rehberliğinde Çanakkale´yi ziyaret ettiler.

Kas

Okulumuzda Öğrenci Meclisi için başkanlık seçimleri yapıldı.

Ağu

2018 Yılında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize başarılar diler; bu yılki yoğun tempoda üstün çaba sarfeden vefakar öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.